Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03 14:51 - Психопати в 15 секунди
Автор: ugov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 253 Коментари: 0 Гласове:
3



image

15 секунди ми трябваха да гледам посърналите лица на Кирчо, Асен, Наско и Христо, за да разбера колко яко ги прецака Бойко Борисов. Четиримата политически психопати стояха като препикани мушката и не знаеха на по коя земя ходят. Така става с хора, които си нямат хал хабер от политика и са алчни за власт и пари. Доволното лице на президента Радев, когато Кирчо му се молеше изборите да са 2 в 1 е еманация на провала на ПП/ДБ и скорошното им отиване в забвение.

15 секунди смях предизвика в мен невероятната хипотеза, че кметът на Варна Благомир Коцев щял да бъде жокер в предизборната кампания на ПП-ДБ в предсрочните парламентарни избори. Коцев не може да оправи своята къщичка, в която има зам.кметове набъркани в конфликт на интереси, двама сменени районни кметове по същите причини – щял да бъде жокер в кампанията?! Коцев излъга и рибарите, че до 10 дни ще вземе решение за скандалния си подчинен Лъчезар Братоев. Тактиката на кмета да протака и да се прави на Супермен във фейсбук се сгромолясва, защото варненци съдят по делата, не по обещанията. В този смисъл на Коцев не остава много време, преди хората да разберат, че „царят е гол“, няма нужния управленски опит и бе спуснат с парашут от баща си и хитрата лисица Даниел Лорер.

15 секунди гледах от бг сериала „Есента на демона“, за да разбера, че става дума за поредната безнадеждна психопатия. В тегава сцена Владо Карамазов се мъчеше, като грешен дявол на фона на лица, приличащи на зомбита. Време е нашите „изключително талантливи“ сценаристи да направят филм за зомбита – поне няма да се мъчат да измислят нови образи, а ще използват тези от досегашните сериали.

Гледах 15 секунди от интервюто на Силви от шоуто „Ергенът“, за да разбера, че насреща ми стои самонадеяна психопатка с огромно его. Това „чудо на природата“ има шанс да си намери нормален мъж, колкото Асен Василев има вероятност да се ожени.

Отново изгледах филмът „Последното танго в Париж“ на Бернардо Бертолучи. Невероятна история, прекрасна актьорска игра на Марлон Брандо и гениална работа на оператора Виторио Стораро. Стана ми тъжно за актрисата Мария Шнайдер, която Бертолучи и Брандо са излъгали и включили прословутата „сцена с маслото“. Тази лъжа променя живота на актрисата завинаги и тя не успява да преодолее травмата от проникването на Брандо в нея.

Както ние в България не можем да преодолеем травмата, че 34 години в нас проникват крадци, психопати, мошеници и тарикати.

Иво Югов

barometar.net





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2194392
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930